Pechvogel Acquafresca 'komt thuis' bij Cagliari

Pechvogel Acquafresca 'komt thuis' bij Cagliari

19-08-2010 00:56

Daarnaast bedong Cagliari de optie de 22-jarige spits na dit seizoen permanent over te nemen. Acquafresca is na een verloren seizoen bij Genoa erg blij met zijn terugkeer op het eiland. "Dit voelt als thuiskomen", reageert hij op zijn transfer. "Ik ben erg blij om hier terug te zijn, want ik ben deze club ontzettend veel dankbaar."

Acquafresca sprak daarnaast de hoop uit zijn transfer na dit seizoen definitief te maken. Bij Cagliari kende de voormalig-jeugdinternational zijn doorbraak met 24 goals in twee seizoenen. Erna volgde met een transfer naar Genoa de beloning, maar door een flinke dosis pech en blessures wilde het daar niet vlotten met het voormalige toptalent.

Bij Cagliari hoopt Acquafresca, die jarenlang onder contract stond bij Internazionale maar nooit doorbrak, zichzelf te hervinden. De spits droomt zelfs over een debuut in het nationale elftal. "Dromen is niet verboden. Mijn eerste doel is om na dit seizoen bij Cagliari te blijven. Het nationale elftal komt daarna", besluit hij.