Tribuneklant Labyad voelt zich goed bij PSV

Tribuneklant Labyad voelt zich goed bij PSV

22-09-2010 14:39

De pas zeventienjarige Labyad knokte zich in de laatste wedstrijden van het seizoen 2009-2010 in de basis bij PSV en maakte een goede indruk, maar moet inmiddels even pas op de plaats maken. Mede door de enorme concurrentie kwam de middenvelder nog niet in actie voor het eerste in de nog prille jaargang.

Wanhopen doet de aanvallende middenvelder echter niet. "Ik train elke dag keihard en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt", blijft Labyad strijdvaardig in gesprek met OnsOranje.nl. "Ik hoop zoveel mogelijk minuten te maken en dat zo goed mogelijk in te vullen. En anders moet ik mij laten gelden bij Jong PSV."

Een verhuurperiode is geen optie voor de kleine dribbelaar, zo laat hij weten. "Ik heb wel eens wat gelezen, maar nog nooit iets concreets vernomen. Ik voel me goed bij PSV. Trainen op het allerhoogste niveau krijgt bij mij de voorkeur boven het spelen voor een laagvlieger uit de Eredivisie."

Ibrahim Afellay leek afgelopen zomer lange tijd te vertrekken bij PSV, maar op het laatste moment besloot hij toch te blijven. Een zege, aldus Labyad. "Het klinkt misschien gek, maar ik zie hem als mijn broer. Ik trek veel met Ibi op en heb heel veel aan hem. Ik ben daarom blij dat hij nog even bij PSV speelt."