Rangers met hakken over de sloot naar zege

02-10-2010 17:10

Na de midweekse Champions League-zege op Bursaspor (1-0) begon Glasgow Rangers niet overtuigend aan het uitduel met Hearts. In de twaalfde minuut nam de thuisclub zelfs de leiding. Rudi Skacel profiteerde van slap verdedigen bij de tegenstander en wist de bal tegen de touwen te werken: 1-0.

Hearts wist deze voorsprong langdurig vast te houden. In de tachtigste minuut ging het echter alsnog mis. Kort na zijn invalbeurt tekende Kyle Lafferty vanuit een vrije trap voor de gelijkmaker: 1-1. Daar bleef het niet bij voor de bezoekers, die in de extra tijd zelfs nog de drie punten veroverden. Ditmaal haalde Steven Naismith met succes de trekker over: 1-2.

Na zeven duels heeft Glasgow Rangers nog geen enkel punt gemorst. Celtic kan zaterdag op gelijke hoogte komen door in eigen huis te winnen van Hamilton.