Overtoom sluit Kameroen niet uit

Overtoom sluit Kameroen niet uit

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2010 om 10:35wo 13-10-2010 om 10:35

"Ik weet het echt niet", zegt Overtoom in gesprek met Voetbal International, als hem de vraag wordt voorgelegd wat hij zou doen bij een uitnodiging van de bondscoach van Kameroen. "Ik denk er nu alleen over na omdat jij het aan me vraagt. De gedachte is niet zo gek, als ik me zo blijf ontwikkelen kan er best eens een uitnodiging komen."

"Maar het is op dit moment niet aan de orde", vervolgt de aanvaller zijn verhaal. "Ik volg Kameroen natuurlijk wel nadrukkelijk. Ik vond het jammer dat ze tijdens het afgelopen WK zo ondermaats presteerden en dat niet de beste voetballers speelden. Dat Nederland en Kameroen tegen elkaar speelden, maakte het voor mij en mijn familie speciaal."

De 24-jarige Heraclied was tijdens dat WK-duel niet speciaal voor Kameroen of Nederland, zijn moeder had wel een duidelijke voorkeur. "Het maakte me niet zoveel uit wie er zou winnen, Nederland was toch al door naar de volgende ronde. Na de wedstrijden belde ik altijd even met mijn moeder, zij is enorm fanatiek als het om Kameroen gaat. Mocht het ooit gebeuren dat ik voor Kameroen ga spelen, dan weet ik zeker dat ik haar heel blij maak."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Heracles Almelo

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws