'Spurs: meer dan twintig miljoen voor Lukaku'

'Spurs: meer dan twintig miljoen voor Lukaku'

16-10-2010 12:02

Dat schrijft Het Nieuwsblad zaterdagochtend. Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck liet deze week weten dat hij drie dagen voor het verstrijken van de transferdeadline een bod van twintig miljoen euro heeft afgewezen. Eerder bood Chelsea al vijftien miljoen euro.

Tottenham Hotspur legt zich echter niet zomaar neer bij de reactie van Anderlecht. De Engelsen zijn aan het sparen en willen in januari meer dan twintig miljoen euro op tafel leggen. Het is dan nog maar de vraag of Anderlecht opnieuw zal weigeren. De Belgen spelen al enkele jaren geen Champions League meer, waardoor het de club financieel niet voor de wind gaat.

De zeventienjarige Lukaku kroonde zich vorig jaar al tot topscorer van de Belgische competitie, maar kampt momenteel met een lichte vormcrisis. Met Anderlecht heeft hij de afspraak dat hij in ieder geval het seizoen afmaakt, omdat hij op die manier ook zijn diploma kan halen. Het is echter wel mogelijk dat de transfer naar de Spurs al in de winter wordt afgerond, maar pas in de zomer plaatsvindt.