Stevens: We missen teveel kansen

Stevens: "We missen teveel kansen"

21-11-2010 14:44

René van Zee
SALZBURG

"We moesten vandaag we winnen. We hadden de drie punten hard nodig en hebben ze gepakt. In de tweede helft hebben we te weinig laten zien. Ook met tien spelers, na de tweede gele kaart voor Jantscher, hadden we thuis meer naar voren moeten spelen. Als ik zie hoeveel kansen we missen, dat was niet goed. Het gaat bij het voetbal nu eenmaal om het maken van doelpunten", zei Stevens.

Ook Simon Cziommer, oud-speler van onder meer FC Twente en AZ, was niet helemaal tevreden. "Het was een overwinning door vooral hard te werken. In het eerste halfuur hebben we goed gespeeld, daarna was het minder. Het betekent dat de zon nog niet schijnt zoals we dat graag willen. We mogen niet vergeten dat we slechts één doel voor ogen hebben en dat is het kampioenschap."

Red Bull Salzburg speelde tegen Mattersburg zonder David Mendes da Silva, die vanwege een verrekte buikspier niet bij de selectie zat. Door de overwinning klimt Red Bull Salzburg naar de vijfde plaats, met acht punten minder dan koploper SV Ried. Aartsrivaal Sturm Graz heeft zes punten meer. Zaterdag neemt Red Bull het in eigen huis op tegen Sturm Graz.