Bovenberg: We zitten nu in belangrijke fase

Bovenberg: "We zitten nu in belangrijke fase"

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2010 om 09:28vr 26-11-2010 om 09:28

"Het is niet iedereen gegeven om tegen de drie topclubs te scoren", zo zegt Bovenberg in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar dat had net zo goed in andere wedstrijden kunnen gebeuren. Alle doelpunten heb ik uit dode spelsituaties gemaakt. In Ryan Koolwijk hebben we iemand die de ballen kan neerleggen en ik heb er een neusje voor om op de goede plaats te staan. Maar ik heb wel de indruk dat tegenstanders ons steeds beter in de gaten hebben."

In de jeugdopleiding geldt Bovenberg als voorbeeld voor de jeugd. "Ik heb het in de jeugd altijd uitstekend naar mijn zin gehad. Ik weet niet of ik toen al een groot talent was, maar ik altijd het doel voor ogen gehad om het eerste elftal te bereiken en daar laat ik mij dan ook niet zo snel van afbrengen. Ik ga mijn eigen weg."

De 22-jarige verdediger heeft nog steeds vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. "We zijn geweldig van start gegaan en daarna heeft het een aantal wedstrijden tegen gezeten. We zitten nu in een belangrijke fase. Morgen moeten we naar Willem II en daar mogen we in elk geval niet verliezen. Ik ben ervan overtuigd dat we minimaal vijftiende kunnen worden. Daar hebben we de kwaliteiten voor, want wij doen niet onder voor Heracles en De Graafschap. Ook Vitesse en Feyenoord staan nog bij ons in de buurt en dat is niet voor niets."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Daan Bovenberg

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws