Evenwicht tussen Hoffenheim en Sankt Pauli

23-01-2011 20:41

In Hoffenheim was het de thuisclub die de ban wist te breken. Na een half uur spelen volleerde Marvin Compper de bal tegen de touwen. Voor de rust slaagde Sankt Pauli er niet meer in om op gelijke hoogte te komen, iets waar het na rust slechts zes minuten voor nodig had. Max Kruse prikte de 1-1 voorbij de doelman van Hoffenheim.

Acht minuten voor tijd leek Sankt Pauli zelfs de winst te grijpen. Aanvaller Gerald Asamoah tekende voor de 1-2 door de bal hard in het dak van het doel te plaatsen. Op het moment dat de bezoekers de winst over de streep leken te trekken viel dan toch nog de 2-2. Op de valreep bezorgde David Alaba Hoffenheim een punt.

Hoffenheim staat na zondag op de achtste positie in de Bundesliga. Sankt Pauli is de nummer zestien.