Vloet heeft kopzorgen om achterhoede

Vloet heeft kopzorgen om achterhoede

01-04-2011 15:38

Rémy Amieux en Nathaniel Will zijn geschorst, terwijl Niels Wellenberg, Ryan van Dijk en Joost Ebergen met blessures kampen. Bram Nuytinck zal daarom waarschijnlijk de linksbackpositie innemen. Rens van Eijden en Mark Otten completeren wellicht de achterhoede, die verder bestaat uit vaste waarde Ramon Zomer.

Volgens Omroep Gelderland bestaat er ook een mogelijkheid dat Bas Sibum en Lorenzo Davids een linie zakken. Daardoor ontstaat er wel een probleem op het middenveld, waar Niki Zimling zijn derde van vier duels schorsing uitzit.

Topscorer Björn Vleminckx is hersteld van zijn liesblessure, terwijl ook Lasse Schöne fit lijkt. De Deen raakte licht geblesseerd met het nationale team. Adnan Secerovic ontbreek met een kwetsuur.

Vloet trainde vrijdag achter gesloten deuren, maar dit is eenmalig volgens hem. "Ik ben daar in principe geen voorstander van, want voetbal is voor het volk en voor veel supporters is onze training een uitje. Maar de conditie van het veld en het feit dat ik tactisch wat wilde neerzetten in verband met de problemen met de vleugelverdedigers, zijn de reden om voor één keer besloten te trainen", verklaart de oefenmeester.