Alleen Engelse topdrie kan Lukaku verleiden

Alleen Engelse topdrie kan Lukaku verleiden

31-05-2011 13:08

De jonge aanvaller is al jaren onderwerp van gesprek. Met name Chelsea zou in de markt zijn voor de spits van Anderlecht. De club uit Londen is één van de voetbalclubs die Lukaku kan verleiden tot een vertrek uit België. Andere clubs buiten de Engelse topdrie hoeven geen moeite te doen. "Het wordt topdrie in Engeland. Of ik blijf", zegt Lukaku.

Lukaku beleefde een moeilijk seizoen met Anderlecht. De spits is echter niet van mening dat hij tegenvallend gepresteerd heeft. "Ik ben vaker uit vorm geweest, maar ik heb er toch weer zestien ingelegd. En nu ook in topmatchen, wat me vorig seizoen bijna niet lukte. In de play-offs heb ik er vier gemaakt, vorig jaar nul. Ik heb ook meer beslissende doelpunten gemaakt én het was een stuk moeilijker voetballen."

"Ik weet niet waarom mensen dan zeggen dat ik een minder seizoen heb gespeeld. Waarom liggen de verwachtingen toch zo enorm hoog? Ik ben nog maar een jongen. Ik heb geen Gouden Schoen, ik ben geen Profvoetballer van het Jaar... Weet je wat het is? Ik ben té gemediatiseerd", stelt Lukaku.