Red Bull strikt Pasanen en hoopt op Lindgren

Red Bull strikt Pasanen en hoopt op Lindgren

16-06-2011 14:37
0

De dertigjarige Fin stond de laatste zeven seizoenen onder contract bij Werder Bremen. Zijn aflopende verbintenis wordt niet verlengd bij de Duitse club. De oud-Ajacied heeft in Red Bull Salzburg een nieuwe werkgever gevonden, weet VoetbalPrimeur. De Fins international tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Daarnaast hoopt Red Bull ook Rasmus Lindgren aan de selectie toe te voegen, bevestigt trainer Ricardo Moniz donderdag. De Zweedse middenvelder mag vertrekken bij Ajax. Moniz hoopt hem te kunnen overtuigen van een avontuur in de competitie in Oostenrijk. Wel zal Red Bull moeten concurreren met diverse Zweedse en Deense clubs.

Lindgren, die bij Ajax niet in aanmerking komt voor een basisplek, kreeg onlangs van de club te horen dat hij mag vertrekken. Als dank voor bewezen diensten laten de Amsterdammers hem transfervrij vertrekken.

Ook AZ-aanvaller Brett Holman werd in verband gebracht met de club uit Salzburg. Moniz liet donderdag weten dat Red Bull die interesse niet zal opvolgen. De club ziet af van verdere pogingen om de Australiër los te weken bij AZ. Holman heeft in Alkmaar nog een contract voor één seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie