Tranmere bevestigt Bayern-bod op Jennings

Tranmere bevestigt Bayern-bod op Jennings

Jennings (18) komt momenteel uit voor Tranmere Rovers, een club uit de Engelse League One. De vleugelspeler maakte indruk tijdens zijn eerste seizoen als speler van de hoofdmacht. Diverse clubs uit de Premier League en het Championship zouden eveneens azen op de aanvaller.

De kans is groot dat Bayern met Jennings aan de haal gaat. De club hoopt deze week overeenstemming te bereiken met Tranmere, dat bij een eventuele verkoop van Jennings een doorverkooppercentage bedingt. Jennings werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot talent van het jaar in League One.

"Het is niet alleen een gerucht, Bayern heeft een bod uitgebracht. De gesprekken lopen. Bayern wil hem graag aantrekken en voor Jennings is het een mooie kans. Zoals bij alle transfers bieden zij ons figuurlijk een euro, maar wij willen er drie. We praten over het verschil, dat is de status op dit moment", zegt trainer Les Parry.

Bayern legde eerder dit seizoen ook al twee talenten vast. De achttienjarige Vastic komt over van Blackburn Rovers en tekent voor twee jaar in Duitsland. Ook de negentienjarige Japanner Usami is sinds kort eigendom van Bayern. De Duitse club verhuurt het talent komend seizoen aan Gamba Osaka.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s