Zimling: We hebben allemaal hetzelfde doel

Zimling: "We hebben allemaal hetzelfde doel"

29-06-2011 12:35

Zimling is niet de enige aanwinst voor Club Brugge, in totaal zijn er al tien nieuwe spelers gehaald. Het zal enige tijd nemen om iedereen in te passen, weet Zimling, toch is hij positief. "We hebben allemaal hetzelfde doel. We spreken dezelfde voetbaltaal", zegt de drievoudig international op het digitale thuis van zijn nieuwe club.

"Iedereen weet wat hem te doen staat", vervolgt Zimling zijn verhaal. "In de groep zit de mentaliteit goed, dat voel je na twee dagen al. Natuurlijk is alle begin moeilijk, maar daarom trainen we hard: om alles op één lijn te krijgen."

Op de eerste training van Club Brugge keek Zimling even om zich heen, veel supporters waren aanwezig. "Dat ben ik niet gewoon. Bij NEC kwam haast niemand naar de training kijken, bij Udinese een vijftigtal fans, gisteren waren hier meer dan tweehonderd fans. Daaraan zie je dat Club een grote club is." Daarnaast is het ook een club waar hij zich al thuis voelt. "Op het veld loopt het prima. Dit is een goeie groep. Iedereen staat open voor elkaar."