Guidetti luistert nieuw contract op met treffer

Guidetti luistert nieuw contract op met treffer

Gepubliceerd: dinsdag 19 juli 2011 om 13:29di 19-07-2011 om 13:29

De negentienjarige aanvaller nam één doelpunt voor zijn rekening in het oefenduel met Vancouver Whitecaps, dat eindige in een 2-1 zege voor The Citizens. Enkele uren eerder kondigde Guidetti aan zijn verblijf bij Manchester City met drie seizoenen te verlengen. Een streep door de rekening van FC Twente, dat op de komst van de Zweed rekende.

FC Twente bereikte in een eerder stadium reeds een mondeling akkoord met Guidetti, die zich op 1 juli zou melden in Enschede. Toen de spits schitterde in afwezigheid gingen de alarmbellen af bij de Tukkers. Voorzitter Joop Munsterman voelde nattigheid, maandag kreeg hij gelijk. City-trainer Roberto Mancini overtuigde de Zweed alsnog van een langer verblijf in Manchester.

Volgens Voetbal International neemt FC Twente geen genoegen met de gang van zaken. De club stapt mogelijk naar de FIFA om daar onder meer een financiële vergoeding te eisen. De club uit Enschede is er stellig van overtuigd dat er een officieel akkoord werd bereikt met de Zweedse spits.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws