Steijn voelt rust in Den Haag terugkeren

Steijn voelt rust in Den Haag terugkeren

21-07-2011 00:46

"Ik heb eindelijk het gevoel dat de rust is teruggekeerd", zegt de oefenmeester tegenover Metro. "Het is een goed signaal dat jongens als Lex Immers, Jens Toornstra en Timothy Derijck hebben aangegeven te willen blijven. Ik denk ook dat dit gebeurt, maar je weet natuurlijk nooit. Hetzelfde geldt voor Verhoek, maar aan hem wordt wel erg getrokken. Nu weer door Glasgow Rangers."

"Een grote club moet ook groot zijn in het onderhandelen en niet denken dat ze hier voor een appel en ei spelers weg kunnen halen", stelt Steijn. "Er hoeft hier niemand weg. Natuurlijk hebben jongens ambitie: een mooie club in het buitenland of naar een Nederlandse topclub. Maar met alle respect voor clubs als FC Utrecht en Vitesse, ADO is niks minder."

Verhoek laat zelf weten dat hij het een 'compliment' vindt dat er veel belangstelling voor hem is. "Maar ADO bepaalt de prijs. Er is genoeg geschreven en gepraat. Ik wacht gewoon af. De afgelopen twee weken ging het alleen maar over transferperikelen, maar ik wil voetballen."