Rangnick: Normaal maakt Huntelaar ze beiden

Rangnick: "Normaal maakt Huntelaar ze beiden"

19-09-2011 16:08

Frans Raaijmakers
GELSENKIRCHEN

Bayern Munchen boekte een relatief eenvoudige overwinning op naaste concurrent Schalke 04. Na twintig minuten nam de lijstaanvoerder de leiding via een goal van Nils Petersen.

Het was één van de weinige keren dat er voor de rust daadwerkelijk gevaar ontstond. Schalke-coach Rangnick was de ook tevreden over het eerste gedeelte van de match. Na de pauze werd het minder, zo verklaarde hij op de persconferentie.

De eindstand werd uiteindelijk een kwartier voor tijd door Thomas Müller op het scorebord gezet: 0-2. Rangnick: "We speelden een goede eerste helft, waren bewust van de sterkte van Bayern München. Voor de pauze hebben we niets weggegeven, alleen bij de treffer was de omschakeling slecht. Daarnaast verzuimen we een doelpunt te maken."

Daarbij wees Rangnick met name op Klaas-Jan Huntelaar, de spits miste immers de twee grootste mogelijkheden voor de thuisploeg. "Het waren twee honderd procent kansen, normaal maakt Huntelaar ze beiden", stelde de coach van Schalke 04. "Na de pauze krijgt Bayern meer kansen. Wij wilden nog wel, maar de benen deden niet meer wat het hoofd wilde."