Kalisse vertrekt alweer bij Targu Mures

Kalisse vertrekt alweer bij Targu Mures

Gepubliceerd: woensdag 28 september 2011 om 19:16wo 28-09-2011 om 19:16

"Ik had het sportief gezien naar mijn zin, speelde ook gewoon, maar de club kwam beloftes niet na", vertelt de vleugelspits aan Voetbal International. "Het avontuur kan nog zo leuk zijn, maar ik kan niet voor niets gaan spelen. Ik heb met mijn zaakwaarnemer overlegd en die zei dat ik mijn eigen keuze moest maken. Door mijn contract in te leveren, zie ik af van die twee maanden. Ik had ook naar de FIFA kunnen stappen, maar ik had geen zin in al dat gedoe."

De coach van Targu Mures probeerde Kalisse nog op andere gedachten te brengen. "Hij wilde dat ik bleef, maar ik had mijn keuze gemaakt. het niveau in Roemenië is me niet eens tegengevallen. Kijk naar de resultaten van de Roemeense clubs in Europa. De competitie is echt met de Eredivisie te vergelijken", aldus de aanvaller, die snel een nieuwe club hoopt te vinden. "Ik ben fit en wil graag. Ik ga eerst een weekje op vakantie en daarna zie ik verder. Volgens mij ben ik nu transfervrij en kan ik dus overal terecht."

De 28-jarige Kalisse kwam de voorgaande seizoenen uit voor FC Dordrecht. De technisch begaafde vleugelaanvaller komt voort uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Bij die club maakte hij tevens zijn debuut in het betaald voetbal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws