Bulykin: Ik ben weer bij een grote club

Bulykin: "Ik ben weer bij een grote club"

Gepubliceerd: donderdag 29 september 2011 om 17:13do 29-09-2011 om 17:13

"Ik train nu weer bij een grote club met toptrainers. Dat zie je aan het stadion, het niveau op de trainingen en de competities waarin we spelen, zoals de Champions League. Het bevalt in elk geval heel goed en er hangt een goede sfeer", vertelt Bulykin op de officiële website van Ajax.

Frank de Boer, coach van Ajax, won voor de transfer de nodige informatie in bij John van den Brom, die vorig seizoen actief was bij ADO. Beide trainers speelden vroeger samen. Bulykin: "Ze hebben bij Ajax samengespeeld en kennen elkaar. Ze weten hoe het werkt en zijn beide eerlijke personen. Het is daarom een voorrecht onder zulke trainers te mogen werken."

De 31-jarige Rus maakte bij zijn debuut direct indruk door de 2-2 voor zijn rekening te nemen in de topper tegen PSV. "Als je bij een nieuwe club komt wil je meteen een goede indruk achterlaten. Voor een aanvaller betekent dat doelpunten maken. Het geeft je bovendien meer vertrouwen en je word sneller geaccepteerd als je scoort."

Komend weekend neemt Ajax het op tegen FC Groningen, dat het de Amsterdammers altijd moeilijk maakt in Euroborg. Bulykin rekent desondanks op een overwinning. "Ajax is de club en iedereen wil tegen Ajax meer dan honderd procent geven. Dat maakt het lastig voor ons, maar als je de kwaliteiten vergelijkt moeten wij van Groningen winnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws