Man Utd laat langs dapper Norwich City

Man Utd laat langs dapper Norwich City

Gepubliceerd: zaterdag 1 oktober 2011 om 19:52za 01-10-2011 om 19:52

Norwich City bood de regerend kampioen knap partij op Old Trafford. Ruim een uur lang hield doelman John Ruddy zijn doel schoon. Het was uiteindelijk Anderson die er in slaagde Ruddy te passeren. Een corner werd door Ryan Giggs met het hoofd voor het doel gebracht, Rooney kopte door, Anderson knikte binnen: 1-0.

Wrang voor de bezoekers was dat kort voor de enige treffer van het duel, Anthony Pilkington de 0-1 op zijn schoen had. Zijn inzet vanuit kansrijke positie verdween net naast het doel van keeper Anders Lindegaard. Overigens mocht Anderson van geluk spreken dat hij zijn treffer niet direct ongedaan maakte. De middenvelder blokte een schot van Pilkington en zag de bal tot zijn opluchting op de paal belanden.

United kreeg nog enkele goede kansen om het duel eerder definitief te beslissen. Welbeck kwam echter een teenlengte te kort om de tweede treffer binnen te werken, Rooney zag een diagonaal schot langs de verkeerde kant van de paal rollen. In de slotminuut zag Welbeck zijn inzet alsnog beloond worden toen hij een assist van Ji-Sung Park intikte: 2-0.

Uitslagen Premier League:

Everton - Liverpool 0-2
Wolves - Newcastle United 1-2
Sunderland - West Bromwich 2-2
Aston Villa - Wigan Athletic 2-0
Manchester United - Norwich 2-0
Blackburn - Manchester City 0-4

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws