Ent: FC Lisse op de kaart zetten tegen PSV

Ent: "FC Lisse op de kaart zetten tegen PSV"

25-10-2011 20:32

"Het is vooraf duidelijk dat de kans dat je wint minimaal is. Toch is het een goed streven om daar goed voor de dag te komen en FC Lisse op de kaart te zetten. De kans is groot dat je verliest, maar een afgang willen we natuurlijk te alle tijde voorkomen. Als je ziet hoeveel kaarten er zijn gekocht voor het uitvak is het duidelijk dat het duel erg leeft in Lisse en de omgeving. Het is voor de club natuurlijk een mooie bonus naast het spelen in de Topklasse", aldus Ent tegenover VoetbalPrimeur.

FC Lisse moet momenteel genoegen nemen met een twaalfde plaats in de Topklasse. "Als team hebben we het tot nog toe erg moeilijk. Kwaliteit hebben we zeker, daar twijfel ik niet aan, maar we kunnen het helaas nog niet vertalen naar punten. Met mij persoonlijk moet het ook nog stukken beter. Ik denk dat ik in de voorbereiding goed heb gespeeld. De laatste weken is het helaas wat minder. Lichte blessures hebben hierin ook niet meegeholpen. Momenteel voel ik me fit, dus ben er van overtuigd dat de echte vorm er aan zit te komen."

De 24-jarige middenvelder kwam in het verleden onder andere uit voor FC Volendam, vv Katwijk en de Dayton Dutch Lions. Hij maakte op 21 april 2006 zijn professionele debuut voor eerstgenoemde club tegen Helmond Sport.