Koeman wil winnen: PSV niet onverslaanbaar

Koeman wil winnen: "PSV niet onverslaanbaar"

02-12-2011 16:52

Op de officiële website van Feyenoord is Koeman te spreken over zijn elftal. "Als technische staf hebben we steeds meer het vertrouwen dat het elftal en de organisatie staan. Het voetballend vermogen van de ploeg is groot. Kijk alleen maar naar het middenveld, dat uit rasvoetballers bestaat. Dit elftal heeft tegen elke tegenstander een kans. Als we meer regelmaat in onze prestaties krijgen, dan kunnen we zelfs omhoog kijken."

PSV staat momenteel tweede in de Eredivisie, maar wil de achtervolging inzetten op AZ. "Door die investeringen is de huidige tweede plaats nog niet goed genoeg voor PSV. Het is een goed geheel met vooral voorin en op het middenveld heel goede spelers. Maar PSV is niet onverslaanbaar. Ik denk ook niet dat wij dezelfde fouten zullen maken als FC Groningen vorige week."

Daarnaast hoopt Koeman op een warm onthaal voor voormalig Feyenoorder Georginio Wijnaldum, die als speler van PSV terugkeert in de Kuip. "Het is een jongen die laat blijken dat zijn hart nog bij Feyenoord ligt. Het zou mooi zijn als Wijnaldum applaus krijgt. Dan proberen wij hem op het veld wel het leven zo zuur mogelijk te maken door een goed resultaat te behalen."

Feyenoord mist zondagmiddag nog altijd de langdurig geblesseerden Gill Swerts, Darley en Kaj Ramsteijn. Bart Schenkeveld is op de weg terug, maar nog niet wedstrijdfit. Guyon Fernandez ontbreekt vanwege een schorsing.