'Prins Poldi' doet Stuttgart in slotminuut pijn

03-12-2011 21:22

De bezoekers namen na een kwartier spelen een voorsprong toen Podolski vanaf de strafschopstip de 0-1 aantekende. Lang mocht Köln niet genieten van die weelde, een kwartier later was het alweer gelijk. Christian Gentner kreeg alle tijd en ruimte om een corner binnen te knikken. Dat buitenkansje liet hij niet schieten: 1-1.

Diezelfde Gentner nam nog voor rust de 2-1 voor zijn rekening. Een aanval van Stuttgart leek te stranden op de defensie van Köln, maar met een gelukje kreeg Gentner de bal alsnog voor zijn voeten. Hij schoot hard en onhoudbaar binnen: 2-1.

Dat Stuttgart, waar Khalid Boulahrouz de negentig minuten vol maakte, niet het volle pond greep had het aan zichzelf te wijten. De club liet na Köln verder op achterstand te zetten. De gelijkmaker van Podolski in de 89e minuut was onverdiend, maar telde wel: 2-2.