Been: Tshimanga start in de basis

Been: "Tshimanga start in de basis"

13-01-2012 18:47

Op zijn gebruikelijke persbabbel liet de Mario Been er geen twijfel over bestaan, Tshimanga staat zondag in de basis tegen Zulte Waregem. "Het is een speler met mogelijkheden en wij hopen dat hij zich hier nog verder kan ontwikkelen. Ik besef dat het kort dag is voor hem maar of hij nu bij Lokeren speelt of hier, zoveel verschil zal het niet maken."

Voor die andere nieuwkomer is er geen plaats in de selectie van de Nederlandse coach. "Logan Bailly is een jongen met heel veel ervaring, je merkt dat het een goede keeper is. Hij speelt morgen met de beloften tegen Leverkussen omdat ik nog steeds Grzegorz Sandomierski op de bank heb. Daarna gaan we keuzes maken." Ook de uit blessure komende David Hubert speelt met de beloften.

Been weet nog niet wat hij van Zulte kan verwachten, maar wil de drie punten wel terug mee naar Limburg nemen. "Zij hebben een nieuwe coach en willen punten sprokkelen. Voor ons blijft het altijd hetzelfde  als je in de top zes wil eindigen moet je deze wedstrijd gewoon winnen. Wij moeten gewoon naar ons zelf kijken, wij hebben een uitstekende ploeg met veel mogelijkheden en wij moeten er gewoon staan zondag."