Kljestan: Martens in de gaten houden

Kljestan: "Martens in de gaten houden"

15-02-2012 21:26
0

"Zeker als we de nul kunnen houden tegen AZ, doen we een goede zaak met het oog op de thuiswedstrijd", vertelt Kljestan op de persconferentie. "Het zou een belangrijke stap zijn, maar we weten ook dat AZ een goede aanval heeft. Het zal dus zeker niet makkelijk worden."

Geen echte favoriet
De Amerikaan van paars-wit is ook vol lof over de eigen aanval. "Als je zag hoe we de wedstrijd, die heel belangrijk voor ons was, op Standard nog winnend afsloten. Jovanovic was belangrijk met twee assists. De voorste vier spelers maken de meerderheid van onze doelpunten", strooit Kljestan met complimenten naar Mbokani, Gillet en Suarez.

"Ik denk niet dat er een echte favoriet is. Het zal een zware wedstrijd worden. Ik zou dus niet durven zeggen dat wij beter zijn dan AZ of AZ beter dan ons. Ik weet het eigenlijk echt niet. Ik heb wel enkele fragmenten van hen gezien, maar geen volledige wedstrijd. Dus ik zou het niet weten."

Aanvallende kwaliteiten tonen
"Uiteraard willen we de nul houden, dat is een belangrijk aspect van de wedstrijd", zegt hij. "Maar uiteraard willen we ook aanvallen en onze aanvallende kwaliteiten tonen.

De Amerikaan kreeg ook een vraag over AZ-Belg Maarten Martens. "Hij is de laatste tijd in goede vorm. Hij speelt de laatste zes wedstrijden goed en zit ook al aan zes doelpunten. Als ex-Anderlechtspeler zal hij zich zeker willen bewijzen, dus we zullen hem zeker in de gaten moeten houden", besluit Kljestan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s