Jans: Voel dat wij nog steeds groeiende zijn

Jans: "Voel dat wij nog steeds groeiende zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 16 maart 2012 om 15:11vr 16-03-2012 om 15:11

Jans kan derhalve weer de sterkste elf opstellen. De oefenmeester van de Friezen heeft vertrouwen in een goede afloop van het tweeluik met PSV. Zondag betreft het een Eredivisie-wedstrijd, woensdag gaat PSV naar Heerenveen voor een bekertreffen.

"Ik voel gewoon dat wij nog steeds groeiende zijn", zegt Jans tegen de Leeuwarder Courant. "Als wij allemaal top zijn, dan kunnen we winnen. Met de trainerswisseling bij PSV hebben wij als Heerenveen niet zoveel te maken. Ik verwacht wel dat PSV zondag keihard zal werken, net zoals ze tegen Valencia deden."

Reservegoalie Kenny Steppe is er niet bij, omdat hij maandag met de beloften geblesseerd raakte aan zijn enkel. Jong Heerenveen/Emmen-keeper Jurjan Wouda zal zijn plek innemen. "Jurjan is op dit moment de logische vervanger voor Steppe", reageert Jans op de clubsite.

Dat betekent dat de begin maart aangetrokken Zweed Kristoffer Nordfeldt gepasseerd wordt. Jans: "Nordfeldt heeft vanaf november geen wedstrijden en groepstrainingen meer meegedaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws