Uitgefloten Boussaboun: Het is een schande

Uitgefloten Boussaboun: "Het is een schande"

17-04-2012 16:50

De aanvaller van ADO Den Haag kwam als invaller in het veld in het thuisduel met FC Groningen, een deel van de fans van de club 'trakteerden' Boussaboun op een fluitconcert. "Wat moet ik daarover zeggen? Ik vind het een schande. Ik begrijp ook niet waarom. Het is niet dat ik matig presteer of niet mijn best doe", zegt Boussaboun in gesprek met Haaglandenvoetbal.

"Waar dit vandaan komt weet ik niet. Ik ben ook nog nooit zo uitgefloten. Ook niet toen ik bij een voormalige ploeg op bezoek kwam. Maar dan gebeurt het juist bij mijn eigen club. De club waar ik groot bij geworden ben. De club waar ik meer dan honderd wedstrijden voor gespeeld heb. Daar word ik uitgefloten door mijn eigen supporters."

Het is niet zo dat Boussaboun, een kind van Den Haag, liever een uitwedstrijd dan een thuisduel speelt. "Oh nee, zeker niet. Ik speel liever in mijn eigen stad. Het is natuurlijk niet leuk om te horen, maar ik kan mij daarvoor afsluiten. Ik speel dan gewoon voor de club en doe mijn ding", aldus de spits.

"Wat die mensen bezielt om mij uit te fluiten, zou ik echt niet weten. Ik heb nog nooit een verkeerd woord over Den Haag of de supporters gezegd. Ik had hier met plezier gespeeld. Ook toen ik bij andere clubs speelde, heb ik altijd aangegeven dat ADO Den Haag mijn club is. Het is gewoon heel raar. Ik weet het ook niet."