Henrotay: Lukaku zal volgend jaar spelen

Henrotay: "Lukaku zal volgend jaar spelen"

Gepubliceerd: maandag 30 april 2012 om 13:03ma 30-04-2012 om 13:03

Zaterdag pakte het Duitse persbureau DPA uit met het nieuws dat Lukaku Chelsea volgend seizoen zou inruilen voor Werder Bremen. Makelaar Christophe Henrotay deed het bericht meteen af als "onzin".

Klaus Alofs, manager van Werder Bremen, ontkent een transfer, maar bevestigt wel dat er gesproken is over Lukaku. "Lukaku is een speler die ons interesseert, maar hij komt niet naar Bremen. Hij blijft volgend jaar in Engeland. Ik ken de plannen die Chelsea met hem heeft."

Lukaku moet volgend jaar meer aan spelen toekomen. "Chelsea wil een oplossing voor hem, maar voor juni gaan we niets beslissen. Laat ons ook afwachten wie er coach wordt", zegt Henrotay in Het Nieuwsblad.

"Ofwel blijft hij bij Chelsea en krijgt hij er volop zijn kans, ofwel wordt hij uitgeleend. Maar spelen zal hij." Bij een uitleenbeurt gaat de voorkeur naar een Engelse club. "Met Zenit Sint-Petersburg werd niet uitgesproken." Anderlecht is uitgesloten. "Hij heeft er alles te verliezen. Het belangrijkste is dat hij naar een club gaat waar de trainer in hem gelooft."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws