Tadic: Wil mooie dingen laten zien bij Twente

Tadic: "Wil mooie dingen laten zien bij Twente"

08-05-2012 17:58

"Ik hoop dat ik bij FC Twente heel veel mooie dingen kan laten zien. Verder denk ik dat ik extra kwaliteit en creativiteit in de ploeg kan brengen. Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij FC Twente", zegt 'recordaankoop' Tadic op de officiële website van de club uit Enschede.

Een voorkeur voor een positie in het elftal van trainer Steve McClaren heeft Tadic niet. "Alle offensieve plekken liggen mij goed. Ik kan zowel op de linker- als op de rechterflank uit de voeten, maar ook op de nummer tien positie wil ik graag bewijzen wat ik kan betekenen voor het team."

Tadic houdt goede herinneringen over aan zijn eerste ontmoeting met de Engelse trainer van FC Twente. "Ik heb Steve McClaren al eens ontmoet en het was een genoegen om kennis met hem te maken. Ik vind hem een oprechte en aardige man."

De Serviër treedt bij FC Twente in de voetsporen van landgenoot Slobodan Rajkovic. "Rajkovic is een goede vriend van me. Hij speelde twee seizoenen op huurbasis voor FC Twente en werd kampioen met de club. Hij vertelde me ook goede verhalen over McClaren. Ook weet ik dat Spira Grujic hier gespeeld heeft."