FC Utrecht verlengt met talenten: De levensader

FC Utrecht verlengt met talenten: "De levensader"

Gepubliceerd: vrijdag 8 juni 2012 om 18:38vr 08-06-2012 om 18:38

Doelman Havekotte (16) tekende voor drie seizoenen bij FC Utrecht. "Na vijf jaar in de jeugdopleiding van FC Utrecht, zie ik dit contract als een beloning", vertelt hij op de website van zijn club. "Het is nu belangrijk dat ik stapjes blijf maken en dat ik mijn ontwikkeling doorzet. Ik wil graag doorgroeien, met als doel om als speler van het eerste in het stadion onder de lat te staan."

Vleugelspits Moro (19) tekende voor twee seizoenen met een optie voor drie jaar. Hij is afkomstig van FC Volendam. "FC Utrecht is één van de mooiste club in Nederland om voor te spelen. Dat zeg ik altijd tegen mijn ouders. Nu mag ik voor de club gaan spelen. Daar ben ik erg trots op. Ik wil een basisplaats veroveren bij de beloften, door te laten zien wat ik in mij heb."

Henny Lee, verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van FC Utrecht, noemt de recente verlengingen een signaal naar andere talenten. "Wij beschikken in onze jeugdopleiding over veel talent. De jeugdopleiding zien wij als levensader van de club, die op termijn steeds belangrijker zal worden. Uiteindelijk is het aan jongens als Mike en Soufian zelf om hun kans te pakken en de stap naar het eerste elftal te maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws