'De Magere' moet 'Het Beest' van Shanghai voeden

'De Magere' moet 'Het Beest' van Shanghai voeden

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2012 om 11:23do 21-06-2012 om 11:23

De 25-jarige Moreno, international van Colombia, moet het kwakkelende Shenhua van een nieuwe impuls voorzien. Trainer Sergio Batista hoopt met Moreno, bijgenaamd 'El Flaco' (De Magere), een speler in huis te halen, die Drogba van ammunitie kan voorzien in het veld. De voormalig bondscoach van Argentinië wacht de ontwikkelingen rond Moreno in spanning af.

"Wellicht zijn er nog wat problemen met de huidige club van Moreno. Ik hoop dat hij deze of volgende week in Shanghai arriveert. De club heeft veel moeite gedaan om hem aan te trekken. We wachten op het moment dat alle problemen zijn opgelost. Hij zal dit weekend nog niet spelen, maar ik hoop dat hij voor de volgende competitiewedstrijd wel inzetbaar is", zegt Batista (foto).

Woensdag ging een droom in vervulling voor Shanghai Shenhua, toen Drogba een contract voor 2,5 jaar tekende bij de club. In China wordt hij herenigd met oud-Chelsea-collega Nicolas Anelka. 'Het Beest', zoals Drogba in China bekendstaat, sluit in juli aan bij de selectie. "Ik hoop hem zo snel mogelijk hier te hebben. Mijn enige wens is dat hij fit blijft, in juli heeft hij al een tijdje geen wedstrijden meer gespeeld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws