Graafschap haalt met Hulst 'stuk creativiteit' in huis

Graafschap haalt met Hulst 'stuk creativiteit' in huis

21-06-2012 17:47

Hulst komt over van FC Dordrecht. Hij moet de middenlinie van de Superboeren van de nodige dreiging voorzien. Hulst, oud-speler van ADO Den Haag en AZ, was gewild. "Santy stond in de belangstelling van diverse clubs. Wij zijn blij dat hij heeft gekozen voor De Graafschap. Met Santy komt er een stuk creativiteit en scorend vermogen in het team", zegt technisch manager Roland Vroomans op de website van De Graafschap.

"Santy is een speler die al wat ervaring in het betaald voetbal heeft en een speler die ik al langer volg", vult hoofdtrainer Pieter Huistra aan. "In het begin had hij het mede door blessures wat lastig bij AZ, maar dat hij potentie heeft staat buiten kijf. Dat hij is doorgebroken bij Dordrecht, verbaast me niks. Ik heb er vertrouwen in dat hij hier gaat slagen. Hij is een middenvelder die zijn taken goed uitvoert, maar heeft ook een neusje voor het doel. Daar hopen we volgend jaar van te genieten."

Hulst kijkt uit naar het stapje hogerop. "Het is voor mij een stap hogerop; qua club, stadion en sfeer. Ik ben dan ook heel blij. Ik kom het best tot mijn recht als nummer tien", zegt Hulst.