Streppel: Een Belg met humor, die zie je niet veel

Streppel: "Een Belg met humor, die zie je niet veel"

11-08-2012 08:53

"Je kunt niet boos op hem worden", zo omschrijft trainer Jurgen Streppel desgevraagd de 23-jarige Podevijn. "Een Belg met humor bovendien, die zie je niet veel", vervolgt hij lachend. "Jens heeft zijn specifieke kwaliteiten. Voor hem is er maar één weg en dat is de weg naar het doel. Een goudmijntje voor Willem II, denk ik."

Streppel vond zijn ploeg vrijdag nog niet echt overtuigend voetballen. "Ik denk dat we beter kunnen. Ik heb in de groep wel een bepaalde spanning gezien om voor het eerst op dit podium te mogen spelen. Het is heel zuur dat die tegentreffer in de laatste paar minuten valt, anders hadden we zelfs gewonnen."

Willem II kan dus beter, dat biedt perspectief. "We hebben ook geen slecht ploegie", zegt de coach van de Tilburgers. "We hebben best een aardige ploeg, die overtuigd moet raken van de kwaliteiten die ze hebben. Dat we het moeilijk krijgen, is duidelijk. Maar we moeten gewoon durven voetballen. Dan gaat het een keer fout, maar uiteindelijk zullen we stappen maken. En hopelijk genoeg om er in te blijven."