Sterspelers Anderlecht denken aan vertrek

Sterspelers Anderlecht denken aan vertrek

Gepubliceerd: maandag 13 augustus 2012 om 18:05ma 13-08-2012 om 18:05

Mbokani en Kouyaté hebben Anderlecht inmiddels te kennen gegeven te willen luisteren naar geïnteresseerde clubs, mocht de club zich niet plaatsen voor de Champions League. "Of ik blijf? We zullen zien", vertelde Mbokani aan La Dernière Heure.

"Ik zal vooral afwachten en kijken of er een mooi bod voor mij binnenkomt. Er zijn clubs die geïnteresseerd zijn in mij, maar er is nog niets concreet", aldus de Congolese spits, die eerder zonder succes in Frankrijk en Duitsland speelde.

Kouyaté hangt zijn toekomst nadrukkelijk op aan de eventuele Champions League-deelname. "Als we de Champions League halen, blijf ik", beloofde de verdediger uit Senegal. "Tijdens de Olympische Spelen hebben veel mensen me benaderd, maar ik heb ze systematisch doorverwezen naar mijn manager."

"De interesse is uiteraard leuk, maar ik ga er niet van dromen. We zullen wel zien of ik blijf, het zal vooral afhangen van de Champions League. Als we die halen, blijf ik zeker. Als we ons niet zouden kwalificeren, dan zal ik bekijken of er aanbiedingen zijn. Ik weet dat Anderlecht veel geld vraagt, maar dat is normaal", besloot Kouyaté.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws