Jardim hoopt na Newport op Nederlandse club

Jardim hoopt na Newport op Nederlandse club

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2012 om 18:21wo 15-08-2012 om 18:21

"Nadat RBC Roosendaal plotseling failliet ging zat ik een tijdje zonder club en kon ik een contract tekenen bij Newport County. Ik heb toen wat overhaast de beslissing genomen om daar te gaan spelen. Het pakte echter niet goed uit met als dieptepunt het vertrek van de manager die mij had gehaald. Dat laatste betekende plotseling weinig speeltijd voor mij", aldus Jardim tegenover VoetbalPrimeur.

Jardim zou graag zijn carrière voortzetten in Nederland. “Natuurlijk hoop ik op een club uit het betaald voetbal, maar de Topklasse is voor mij momenteel ook zeker geen slechte keuze. Ik ben er van overtuigd dat ik ook de Eredivisie en de Jupiler League aan kan. Ik heb er ook geen enkele moeite mee om bij een club op proef mee te draaien, ik wil weer spelen. Via anderen heb ik vernomen dat er interesse is vanuit Nederland maar tot op heden jammer genoeg nog niets concreet.”

De 27-jarige middenvelder begon zijn professionele loopbaan bij RKC Waalwijk. Vervolgens stond hij onder contract bij Sparta, Cambridge United en RBC Roosendaal.
 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws