Lopes en Cergioni op 'lang' Doetinchems lijstje

Lopes en Cergioni op 'lang' Doetinchems lijstje

18-08-2012 12:47

Pieter Huistra, trainer van De Graafschap, bevestigt de interesse voor de spitsen aan Omroep Gelderland. "We zijn bezig met versterkingen, dat hebben we al vaker aangegeven", vertelt hij. "Lopes en Cergioni staan op ons lijstje, een lang lijstje. Alle vrije spitsen staan daarop. Het moet in ieder geval een aanvulling zijn."

De 33-jarige Lopes, die als international uitkomt voor Kaapverdië, versleet de voorbije jaren de nodige clubs. Hij speelde voor onder meer FC Dordrecht en FC Zwolle, terwijl hij in de Eredivisie kortstondig bij sc Heerenveen onder contract stond. In de voorbereiding hield de aanvaller zijn conditie op peil bij Dordrecht.

De negentienjarige Cerigioni geldt als een groot talent in Belgie. De speler met Italiaanse roots stond de afgelopen jaren onder contract bij Lommel United. Ook vorig seizoen had De Graafschap de technisch vaardige aanvaller al op korrel, maar kwam het niet tot een transfer.

Naast Cergioni en Lopes staat ook Fabio Caracciolo op de verlanglijst van De Graafschap. De lange spits was onlangs op proef in Doetinchem.