Ki tekent bij Swansea: Een droom

Ki tekent bij Swansea: "Een droom"

24-08-2012 18:55

Swansea City doet geen uitspraken over de exacte hoogte van de transfersom, maar het etiket recordaankoop is volgens de club correct. Vrijdag werd de overgang afgerond na de medische goedkeuring en het afronden van het papierwerk.

Ki zal via Swansea de duurste speler uit de Zuid-Koreaanse geschiedenis worden. Zaterdag komt hij nog niet in actie tegen West Ham United. De aanwinst zal op de tribune plaatsnemen.

"Swansea is een club in opkomst, de club groeit. De stijl is zeer attractief", reageert de middenvelder op de website van de club. "Het heeft indruk op me gemaakt en ik kan me hier doorontwikkelen als speler. De manager (Michael Laudrup, red.) is ook een grote attractie. Ik zag hem als jongeling aan het werk en was onder de indruk."

"Nu wil ik van hem leren om een betere speler te worden. Bij Celtic heb ik al veel geleerd, ik ben er meer allround geworden. Het spelen in de Premier League tegen één van de beste spelers ter wereld is altijd al een droom geweest. Ik kan niet wachten op mijn eerste wedstrijd", besluit Ki.