Huysegems: Wauw, wat een debuut

Huysegems: "Wauw, wat een debuut"

06-10-2012 21:58

Tegen het Sydney FC van de Italiaanse superster Alessandro Del Piero effende Huysegems vlak voor de pauze het pad voor Wellington Phoenix. De ex-Rode Duivel werd diep gestuurd, hield het hoofd koel oog in oog met de keeper van de tegenpartij en werkte met links af. "Wauw, wat een debuut", glimlachte Huysegems na de 2-0 overwinning.

Wedden

Meer odds

"Voor de pauze speelden we super, bij de rust had het gemakkelijk 2-0 of 3-0 kunnen staan", vertelt Huysegems aan de Belgische VoetbalPrimeur. "De sfeer in het stadion was fantastisch, 15.000 fans schreeuwden ons naar de zege. En dan de grasmat, die lag er perfect bij! Het is een van de beste velden waar ik ooit op gespeeld heb."

Emotioneel moment
Wellington Phoenix stuurde Del Piero en co met lege handen naar huis dankzij een doelpunt van Huysegems. "Ik ben heel tevreden met mijn eerste doelpunt voor Wellington Phoenix, scoren bij je debuut is fantastisch. Wat er door me heen ging na mijn doelpunt? Er ging veel door me heen, het was een emotioneel moment. De adrenaline pompte door mijn lichaam."

De 2-0 competitiezege tegen Sydney maakte veel los in Wellington. "Iedereen is hier superblij met deze zege, blijkbaar is het de eerste keer dat Wellington Phoenix zijn eerste wedstrijd van het seizoen wint."