STVV: Voorval Reza met Brepoels is uitgepraat

STVV: "Voorval Reza met Brepoels is uitgepraat"

26-10-2012 13:25

"Het blijft te weinig, maar er is die positieve spiraal. Vooral de manier waarop we de jongste wedstrijden wonnen, stemt me gelukkig. Met goed voetbal vanuit een prima organisatie. De komst van de Groot bijvoorbeeld is niet vreemd aan de opmars, hij stuurt vanuit de punt, andere jongens hebben er baat bij", weet Jan-Pieter Martens in Het Belang van Limburg.

"Woluwe en Westerlo hebben een kloof gevormd in het klassement, maar van de scouting heb ik begrepen dat ze soms toch meer kregen dan ze verdienden. Dat kan van ons niet gezegd worden. Naar de klassering kijk ik nog niet te veel. Wij moeten zelf winnen, dan volgt de rest vanzelf. Boussu Dour thuis, het klinkt makkelijk, maar is het niet", aldus de technisch directeur nog.

Vorig weekend was er een klein conflict tussen coach Guido Brepoels en Reza. "Reza weet dat hij fout reageerde", zegt Martens daarover. "De andere spelers moeten ook het gevoel krijgen dat hij er nog vol voor gaat voor ons, toch? Hij heeft zijn fout toegegeven en als ik zie hoe hij deze week trainde, kan ik alleen maar lovend zijn. Het voorval is uitgepraat."