Ajax verhuurt talent Nieuwpoort aan Almere City

Ajax verhuurt talent Nieuwpoort aan Almere City

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2013 om 10:01za 05-01-2013 om 10:01

De negentienjarige Nieuwpoort meldt zich volgens het Algemeen Dagblad zaterdag al op het trainingsveld van Almere City. De voetballer, die al enkele keren met de hoofdmacht van Ajax meetrainde en vastligt tot medio 2014, tekent een huurovereenkomst tot het einde van het seizoen.

Nieuwpoort is daarmee het eerste uitvloeisel van het samenwerkingsverband tussen Ajax en Almere City. Het is de bedoeling dat ploeggenoten Gino van Kessel en Joeri de Camps snel volgen.

Plaats een reactie

zaterdag 5 januari 2013 om 04:46
Haha, ten eerste: let op interpunctie. En ten tweede: Nieuwpoort heeft er veel voor zich, en ontwikkelt zich d.m.v. een samenwerkingsverband, en Ritzmaier is een speler die nog niet heeft overtuigd, waarvan ik hoop dat hij ver komt, maar jouw reactie is niet heel rendabel..
Vind ik leuk
zaterdag 5 januari 2013 om 11:42
Zie je nu wel niet elke jeugdspeler van ajax krijgt de gelijk de kans om zich in het eerste te spelen maar worden ook verhuurd om beter te worden en bij ons maar liggen te zeiken over ritzmaier als die verhuurd wordt om beter te worden en nu hoor je niemand zitten toch een paar hypocrieten tussen..........................
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws