'Ars en De Camargo in beeld bij Heracles Almelo'
Eredivisionist houdt rekening met snel vertrek van Armenteros

'Ars en De Camargo in beeld bij Heracles Almelo'

14-01-2013 09:35

Voor Heracles is het aantrekken van een nieuwe spits daarom de eerste prioriteit. Volgens TC/Tubantia denkt de club uit Almelo aan drie opties. Sjoerd Ars zag een contract bij NAC Breda uit zijn handen glippen en is nu in beeld bij Heracles. Levski Sofia is bereid om mee te werken.

De tweede naam is een opmerkelijke. De Belgisch-Braziliaanse spits Igor de Camargo zou Armenteros kunnen opvolgen. De Camargo staat onder contract bij Borussia Mönchengladbach, waar hij overbodig is.

De 29-jarige aanvaller speelde eerder bij Racing Genk en Standard Luik en heeft al drie Belgische landstitels achter zijn naam staan. In Duitsland kwam hij in 2,5 jaar tot  58 wedstrijden en 14 doelpunten. Anderlecht had De Camargo ook op het lijstje staan, maar koos uiteindelijk voor Armenteros.

Tenslotte denkt Heracles nog aan Joey Godee, die na het faillissement van AGOVV te koop is. Voor de 23-jarige aanvaller, die dit seizoen al twaalf keer scoorde, zou ook PEC Zwolle in de markt zijn. 

Peter Bosz kan bij Heracles Almelo al beschikken over Geoffrey Castillion. De coach is tevreden over zijn ontwikkeling, maar wil er zeker een aanvaller bij als Armenteros vertrekt. Ajacied Castillion is bovendien slechts gehuurd.