Anderlecht boos op oliedomme Jovanovic

Anderlecht boos op oliedomme Jovanovic

04-02-2013 08:54
0

Jovanovic deelde Daniel Opare een beuk uit zonder dat de bal in de buurt was. "Het is niet de eerste keer dat hij een onverklaarbare rode kaart slikt", baalde Guillaume Gillet, die vlak voor tijd de 2-2 maakte. "De laatste keer was in Limassol (in de voorronde van de Champions League, toen hij zijn tweede geel kreeg voor het wegtrappen van een bidon, red.) . We dachten dat hij toen wel zijn les geleerd had. Maar blijkbaar heeft zijn temperament hem alweer parten gespeeld."

"Het was tegen zijn ex-ploeg Standard en dan staat Jovanovic sowieso al op scherp", zoekt zijn ploeggenoot naar verklaringen. "Hij probeert altijd op zijn best te zijn in de topmatchen maar als het tegen slaat, of als hij merkt dat hij niet goed in de match zit, kan hij uit zijn krammen schieten. Dat hebben we vandaag nog maar eens gemerkt."

Ook John van den Brom reageerde op de uitsluiting. "Ik ben boos op Jovanovic", zei de coach in Het Nieuwsblad. "Ik dacht dat hij zijn ruige periode achter zich had gelaten, maar blijkbaar maakt het niet uit hoe oud je bent om domme dingen te doen. Hij heeft de ploeg in de steek gelaten en dat neem ik hem zeker kwalijk."

Gillet houdt er rekening mee dat de directie zich nog met de zaak gaat bemoeien, Van den Brom wil zich daar niet over uitlaten. "Er zal hem door die rode kaart sowieso een schorsing wachten. Jovanovic is de oudste speler van de groep, heeft tonnen ervaring en dan doet hij zoiets. Maar over verdere straffen ga ik me niet uitspreken", aldus de Nederlandse oefenmeester.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie