Van Zweden: Het is en was een grote gekte

Van Zweden: "Het is en was een grote gekte"

26-02-2013 08:54
1

"Ik stond ook strak van de spanning", zegt de Hagenaar tegenover Voetbal International. "Je gaat de eerste prijs in honderd jaar pakken. Ik schatte de kans dat we hem gingen winnen op tachtig procent, maar twintig procent dat het de andere kant op zou gaan. Gelukkig hebben we ze op onze manier naar de slachtbank geleid. Het wordt 0-5, maar dat zegt meer over ons goede spel dan over de zwakte van Bradford. Hier is zo veel meer respect voor de tegenstander. Zij hebben ook Arsenal en Aston Villa verslagen."

Dankzij de bekerzege speelt Swansea volgend seizoen in de Europa League. "Dat is helemaal super. De waarde van de club is nu getaxeerd op tweehonderd miljoen, maar niemand heeft de behoefte om de club te verkopen.Man, ik heb een topleven en kijk naar de wedstrijd vanuit een Royal box, een plek waar ik vroeger honderd meter vandaan zat."

Bovendien heeft Van Zweden vertrouwen in het behoud van de huidige selectie en staf. "Neem Michael Laudrup, die volgens de geruchten in de belangstelling staat van Real Madrid. Laat mij lekker met rust, zegt-ie. Als ze de spelers willen, zullen ze ook nog eens met een flinke zak duiten moeten komen, want we hebben voor veel spelers nog langlopende contracten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie