'Brard verlaat Feyenoord voor FC Gabala'
Van Geel: "Wij houden rekening met een vertrek"

'Brard verlaat Feyenoord voor FC Gabala'

13-03-2013 07:45
7

Brard kan aan de slag bij FC Gabala. Daar krijgt de voormalig speler van Feyenoord en RKC een lucratief salaris om de jeugdopleiding op te zetten. Bronnen rondom de club zeggen dat Brard zijn overstap binnenkort bekendmaakt, meldt het Algemeen Dagblad.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, houdt rekening met een vertrek van Brard. "Deze week gaf Stanley aan dat er nog geen witte rook is. Maar ook wij houden rekening met een vertrek. Als dat echt gebeurt, gaan we ervan uit dat het niet per direct zal zijn. Dan heeft Feyenoord de komende maanden de tijd om de vacature goed in te vullen. Daar heb ik natuurlijk wel gedachten over, maar zo lang het niet officieel is, blijft het hier voorlopig bij."

Brard stond de afgelopen acht seizoenen aan het roer van de succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord. Onder zijn leiding braken spelers als Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Luc Castaignos, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius door in het eerste elftal.