Groep B: Tsjechië boekt cruciale zege in Armenië
Manucharyan en Özbiliz krijgen speelminuten bij Armenië

26-03-2013 19:05

In de 47ste minuut opende Matej Vydra de score in het voordeel van Tsjechië. Dit op aangeven van Jaroslav Plasil (0-1). Negen minuten voor het einde van de officiële speeltijd was Vydra wederom trefzeker voor de uitspelende formatie. De eindstand werd in de blessuretijd bepaald op 0-3 door een treffer van Daniel Kolar die ook verantwoordelijk was voor de assist bij het tweede doelpunt.

In het Armeense elftal begon Edgar Manucharyan in de basisformatie. In de vijftigste minuut werd de aanvaller vervangen door zijn oud-ploeggenoot bij Ajax, Aras Özbiliz.

Tsjechië behaalde tot dusver acht punten uit vijf gespeelde wedstrijden. Concurrenten Italië, Denemarken en Bulgarije komen later nog in actie.