Redknapp moedeloos: Wreder dan dit kan niet
"Meest pijnlijke resultaat uit mijn gehele loopbaan"

Redknapp moedeloos: "Wreder dan dit kan niet"

08-04-2013 11:41

QPR kwam tegen Wigan Athletic, dat ook strijdt tegen degradatie, al na 21 minuten met een man minder te staan toen Bobby Zamora een rode kaart ontving voor een karatetrap waarvan Jordi Gomez het slachtoffer was. Een treffer van Loïc Remy leek QPR vijf minuten voor tijd drie broodnodige punten op te leveren, totdat Shaun Maloney diep in blessure de gelijkmaker binnenwerkte.

"Of dit het pijnlijkste resultaat voor QPR dit seizoen is? Ik denk niet dat ik eerder in mijn carrière zo'n tegenvaller te verwerken heb gekregen. We hebben zo hard gewerkt met tien man en ik vond dat we een goal verdienden. Met de laatste trap van de wedstrijd maakten zij gelijk. Het kon niet wreder. Dit verdienden we niet. We verdienden te winnen met tien man", aldus trainer Harry Redknapp.

"We zijn veel sterker geworden als team dit seizoen, maar helaas is het moeilijk wanneer je het hele jaar achter de feiten aanloopt. We moeten blijven geloven, maar soms heb je wat geluk nodig. En dat hadden we tegen Wigan niet", aldus Redknapp, die de rode kaart van Zamora terecht noemde. "Het had alle schijn van de een rode kaart. Zamora is geen vuile speler, maar het was een 'clumsy challenge'. Niemand voelt zich schuldiger dan Bobby."

Bekijk hier de karatetrap van Bobby Zamora die hem een rode kaart opleverde. Voor meer voetbalvideo's, check de mediapagina van VoetbalPrimeur!