Van Basten zei dat ik te goed ben voor de bank

"Van Basten zei dat ik te goed ben voor de bank"

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2013 om 09:59do 11-04-2013 om 09:59

"Ik had het toch graag allemaal anders gezien. Sportief is het niet naar wens verlopen. Ik had namelijk de ambitie om via goeie prestaties bij Heerenveen bij de nationale ploeg te geraken. Helaas", zegt de 24-jarige Steppe in gesprek met de Gazet van Antwerpen.

"Een handblessure in het tweede seizoen gooide roet in het eten", vervolgt Steppe zijn verhaal. "Toen ik weer fit was, vond ik mezelf geen goed niveau halen. Ik ben toen te snel moeten invallen voor een blessure bij Brian Vandenbussche. Eens terug op de bank kreeg ik geen kans meer. Zeker niet van Ron Jans. Hij had me langer moeten laten staan en meer vertrouwen moeten geven."

Ook onder Marco van Basten hoeft Steppe niet te rekenen op speeltijd. "Eerste doelman Nordfeldt doet het gewoon goed. Van Basten zei onlangs wel dat ik te goed ben voor de bank."

De zoektocht naar een nieuwe club is begonnen. "Ik hoorde dat Lierse mij zou willen, maar er is nog niks concreets. Ik sluit een terugkeer naar België niet uit, maar Nederland of Duitsland kan ook. Ik sta misschien zelfs nog verder dan bij Beerschot. Ik ben dezelfde keeper, maar ben mentaal sterker geworden. Het volgende seizoen moet weer het mijne worden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws