Buitenwacht heeft Willem II al lang afgeschreven

"Buitenwacht heeft Willem II al lang afgeschreven"

12-04-2013 16:38
4

"Heerenveen wil de playoffs halen", zegt hij op de clubsite. "De ploeg moet dus drie punten halen. Ondanks dat het steeds lastiger wordt, laten wij ons niet zomaar verslaan. We zullen er alles aan doen om de volle buit mee naar Tilburg te nemen. Zolang niks officieel is, is alles mogelijk."

"We snappen donders goed dat het elke week moeilijker wordt", vervolgt Höcher. "Daarom leven we ook van wedstrijd naar wedstrijd. We proberen onszelf steeds weer op te laden. Zolang we officieel nog niet zijn gedegradeerd, is het nog mogelijk om de play-offs te halen. We moeten pakken wat we pakken kunnen, zodat we druk blijven uitoefenen op VVV Venlo."

"We moeten als team blijven knokken", weet de aanvaller. "Dat is onze kracht. We zijn de laatste wedstrijden best dreigend voor het doel, maar we verzilveren de kansen niet. Tegen FC Groningen beloonden we onszelf bijvoorbeeld veel te weinig. We komen met 1-0 voor, krijgen zelfs kansen op 2-0. In plaats daarvan slaat Groningen in tien minuten twee keer toe. Die meedogenloosheid moeten wij ook op de grasmat leggen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie