Pastoor: Niet zoveel janken en ouwehoeren
NEC neemt het op tegen PEC

Pastoor: "Niet zoveel janken en ouwehoeren"

19-04-2013 14:00
1

Zondag spelen de Nijmegenaren tegen PEC Zwolle. "Je kunt allerlei theorieën omhoog gaan houden, maar we staan er nog steeds bij, terwijl dat na zo'n reeks bijkans onmogelijk is", doelt Pastoor tegen Omroep Gelderland op de kansen op een plaats in de play-offs.

"Maar we doen het met dezelfde jongens die ons eerst to de zevende plaats hebben gebracht. We moeten niet zoveel terugkijken en niet zoveel janken en ouwehoeren over het resultaat, dat is zinloos", aldus Pastoor, die zondag PEC treft. "Tegen wie je speelt is van kleiner belang dan wat je zelf presteert. Maar zij doen het knap tegen de wind in."

Bij NEC krijgt Marcel Stutter vermoedelijk de voorkeur in de basis boven Rémy Amieux en Geert-Arend Roorda. Nick van der Velden en Ryan Koolwijk zijn geschorst. Ruud Boymans is nog steeds geblesseerd. Pastoor rekent dit seizoen niet meer op de van AZ gehuurde spits.

"Ik verwacht niet dat hij zomaar nog weer kan aansluiten als hij er al zo lang uit is. Ik reken er niet meer op en dat geldt ook voor Danny van den Meiracker. We hebben dus alleen Melvin Platje nog als spits, dat had ik uiteraard liever anders gezien."