Hoofdrol Drogba bij overwinning Galatasaray
Turken zetten nieuwe stap naar titelprolongatie

19-04-2013 21:07

Burak Yilmaz opende al na twee minuten de score, nadat doelman Vanja Ivesa een schot van Felipe Melo uit zijn handen had laten glippen. Na twintig minuten maakte Drogba na voorbereidend werk van Hamit Altintop de 2-0. Twee minuten later maakte Serder Gürler de aansluitingstreffer. Na 26 minuten bepaalde Drogba met zijn tweede doelpunt de eindstand op 3-1.

Galatasaray was ook in de tweede helft de bovenliggende partij, maar doelpunten werden er niet meer gemaakt. In de slotfase mocht Nordin Amrabat nog invallen. De Turkse lijstaanvoerder heeft nu zeven punten voorsprong op Fenerbahçe, dat zondag nog een uitwedstrijd tegen Gençlerbirligi speelt. Na dit weekend staan er nog vier speelrondes op het programma in de Süper Lig.