Stelling: Robben moet Bayern via voordeur verlaten

Stelling: Robben moet Bayern via voordeur verlaten

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2013 om 13:53ma 27-05-2013 om 13:53

Want de kritiek was er, ook tijdens de finale op Wembley. Wie de social media volgde, kwam tot de conclusie dat Robben er na de eerste 45 minuten niet goed opstond. Wéér grote kansen om zeep geholpen in een finale. Wéér net niet.

Naast blijdschap was er na afloop ook opluchting bij Robben. Hij sprak zelfs van het kwijtraken van het ‘loser-stempel’. Nadat hij de 2-1 maakte, leek hij tot drie keer toe iets naar de aanhang van Bayern te roepen. Dat waren dezelfde fans die hem vorig jaar in het shirt van het Nederlands elftal uitfloten na de desastreus verlopen Champions League-finale in München.

Wetende dat er volgend seizoen een nieuwe coach voor de groep staat en er ook nieuwe sterren gehaald worden, zijn er speculaties over de toekomst van Robben. Is er nog wel plek voor hem? Directeur Matthias Sammer zegt Robben niet kwijt te willen. Een logische uitspraak, ook in het kader van de marktwaarde van de Nederlandse vleugelflitser. Áls Robben deze zomer vertrekt, doet hij dat met glans én door de voordeur. Meer valt er immers niet te winnen in het Bayern-shirt.

Onze stelling van vandaag luidt: 'Robben moet Bayern via voordeur verlaten'.

Ben je het daarmee eens? Of moet Robben ook onder Guardiola voor zijn kans gaan? Laat het weten via het reactiesysteem.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws